Schoolspullen kopen in Dedemsvaart?

Woon jij in Dedemsvaart of in de buurt van Dedemsvaart en wil jij het nieuwe schooljaar goed voorbereid beginnen? Begin dan met aanschaffen van juiste schoolspullen. Alle schoolspullen bestel je gemakkelijk online of haal je op bij ons in de winkel vlakbij Dedemsvaart. Wanneer je denkt aan schoolbenodigdheden denk je aan een schoolagenda om je lesrooster in te vullen, een etui om je pennen, potloden en gummen in te bewaren maar ook een rekenmachine, passer en een geodriehoek voor de wiskundeles zal je nodig zijn. Ook een schoolschrift kan niet ontbreken tijdens de meeste lessen. En dan natuurlijk nog de boeken kaften, altijd een vervelend klusje, maar met een van onze rekbare kaften ben je daar in ieder geval van af.

Persoonlijk advies bij Qreative-Office

In onze winkel nabij Dedemsvaart of via de telefoon krijg je uitgebreid advies over onze producten, zodat jij ze gemakkelijk en snel (online) kunt kopen. Onze adviseurs geven je graag advies en uitgebreide voorlichting over welk product het beste bij jou past. Kom daarom gerust eens bij ons langs of neem contact met ons op!

Hulp nodig? Wij zijn er voor je!

Voor vragen, klachten, hulp of meer informatie kun je terecht bij onze klantenservice. Wij zitten altijd voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

De klantenservice zit voor jou klaar op maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00.


Een greep uit ons aanbod

Bekijk alle schoolspullen