Zakelijk bestellen bij Qreative-Office

Wij zijn er voor de zakelijke én particuliere klant.

Of je nu op zoek bent naar kantoorartikelen voor jouw bedrijf, of naar schoolspullen voor het nieuwe jaar. Qreative-Office is er voor iedereen, zowel zakelijk als particulier.

Als zakelijke klant kun je gemakkelijk de bedragen exclusief BTW op onze webshop zien door bovenin op de blauwe knop met “BTW” te klikken. De prijzen zullen dan over de gehele website aangepast worden. Bedragen weer inclusief BTW zien? Wanneer je nogmaals op deze knop drukt worden de prijs weer terug veranderd.

 

Grotere aantallen?

Aangezien wij nog druk bezig zijn met het inrichten van onze webshop is het nog niet mogelijk om grotere aantallen direct via de webshop te bestellen. Uiteraard doen wij hier wel aan bieden wij vaak ook staffelkorting. Wanneer jij hier gebruik van wilt maken kun je contact opnemen met onze klantenservice, wij zullen dan een offerte op maat maken.

 

Kopen op rekening?

Kopen op rekening is bij ons ook mogelijk vanaf de tweede bestelling. Indien je gebruik wilt maken van bestellen op rekening zul je eerst contact met de klantenservice op moeten nemen.